gymnastikforeningen køge bugt Regn, sved – men ingen rugbysejr

høvdingebold i skolen Pressemeddelelse, udsendt mandag den 18. juni 2018

jacob sarutios wc marguerite havemøbler pris 1. division, 5. runde: Erritsø GIF – CSR/Nanok: 8 – 24 (3 – 17).

ejendomsfunktionær cv i greve kommune what shall we do with the drunken sailor Points for Erritsø GIF: Jens Vissing 3, Jimmi B. Hede 5.

frem cola ribe forhandler planer til hus på 160m2 RUGBY: Det lykkedes ikke Erritsø GIF at hente sæsonens første rugbysejr. Lørdagens hjemmekamp endte med en fortjent 24 – 8 gevinst til københavnske CSR/Nanok efter føring 17 – 3 ved pausen. Opgøret blev derved ikke det vendepunkt, det lokale rugbyhold havde satset på.

december 2015 calendar printable Erritsø GIF spejder fortsat efter sæsonens første sejr i landets øverste rugbyliga. I lørdagens 1. divisions opgør ved Erritsø Idrætscenter var det gæsterne, som fra start sad på kampen.

danmarks radio licens Som det skete for Erritsø i sæsonens fire første ligakampe, bragte modstanderne sig hurtigt foran. Efter 19 minutter havde københavnerne således scoret to gange og førte 12 – 0. Derfra var det op ad bakke for det lokale rugbyhold, som kæmpede bravt, men ikke kunne tiltvinge sig overtaget.

tanja karina zacho Inden pausen reducerede topscorer Jens Vissing for Erritsø. Det skete på et straffespark. Pauseføringen 17 – 3 til CSR/Nanok blev dog sikret via endnu en scoring efter et flot gennembrud.

julie kvolbæk hedegaard Anden halvleg blev en stillingskrig, hvor gæsterne scorede en enkelt gang. Ti minutter før tid foretog Erritsø sin første og eneste udskiftning i kampen. Veteranen Jimmi B. Hede erstattede Per Søndergaard som propforward. Efter massivt Erritsøpres sendte klyngehalf Christoffer Ki Winstrøm bolden i favnen på netop indskiftede Jimmi B. Hede. Med kolossal opbakning fra sine øvrige forwards fik han presset sig igennem gæsternes forsvar. Reduceringen til 8 – 24 blev kampens slutresultat.

et ben i hvert land Farvel til tre
Hele tre forwards vil mangle, når Erritsø GIF efter sommerpausen igen trækker i rugbytrøjerne. Landsholdsspiller og tidligere holdkaptajn Jeppe Maagaard Holm, 24 år, vender nu tilbage til sin barndomsklub RK Speed, imens Per Søndergaard, der er 34 år, stopper med rugby. Derudover drager 25-årige Tobias Mulvad på studieophold i Australien. Han satser på at suge mere rugbyerfaring til sig ’Down Under’, idet Australien hører til blandt verdens absolut førende rugbynationer. Næste ligakamp for Erritsø GIF spilles lørdag den 1. september, hvor RK Speed på Amager er vært.

chris minh doky hustru

tennis spilleren jan ulrik Erritsø GIFs talentfulde forward, Tobias Mulvad, i et gennembrud. Fra lørdagens opgør hjemme mod CSR/Nanok. Foto: Natasja M. Brodersen / Erritsø GIF Rugby.

postkasser i odense Med venlig hilsen, Erritsø GIF Rugby

hurtig iq test Allan Pertti Frandsen, senioransvarlig, Mobil 61393065, technicolor tg799tsvn v2 manual

bryllupskjoler til børn Resultater og kampe i 1. div.: haruki murakami books

rolled up sleeping animal toon Stillingen i 1. division: skagen ure danmark.

ewald læderjakke dame Læs mere om Erritsø GIF Rugby her: næste uges dtorbonde og figline valdarno camping

svenskt tenn mässing lamp