halloween kager i glas 300 børn og unge spiller lørdag rugby i Erritsø

when does sensible begin fun Pressemeddelelse, udsendt fredag den 8. juni 2018.

jøde bliver reddet julekalender 2015 ramasjang RUGBY. Lørdag den 9. juni er Erritsø GIF Rugby vært for årets tredje DM-runde i rugby for børn og ungdom, arrangeret af Dansk Rugby Union.

harald blåtands far Denne lørdag befolkes græsbanerne ved Erritsø Idrætscenter af godt 300 børn og unge. De kommer fra rugbyklubber i Hovedstaden, Sjælland, Fyn og Jylland. De mange børne- og ungdomsspillere er fordelt på 26 hold, som skal kæmpe mod jævnaldrende om at score fleste points i spillet med den ovale bold.

konfekt med tørret frugt Trænere, dommere, forældre og mange frivillige vil gøre deres til, at DM-runden i Erritsø bliver en ny god sportslig og social oplevelse for de mange børn og unge. Langt de fleste børn og unge, der spiller rugby, er drenge. Men DM-runden i Erritsø får også deltagelse af enkelte pigehold. Ungdomsansvarlig i Erritsø GIF Rugby, tidligere Erritsø-anfører og fhv. landsholdsspiller Jan ”Bubsi” Nielsen, siger:

lonely planet dansk ”Vi glæder os utrolig meget til at byde alle velkommen til årets tredje DM-runde. Fra vores side i Erritsø GIF Rugby har vi gjort alt, hvad vi kan, for at skabe nogle gode rammer, så ungdomsspillere, trænere, forældre og tilskuere, får en rigtig god dag i rugbyens tegn. Vi vil meget gerne invitere alle til at kigge forbi vores baner i Erritsø for at se noget godt ungdomsrugby. Alle er meget velkomne.”

pinkman happy birthday DM-runden ved Erritsø Idrætscenter starter lørdag kl. 11.30 og slutter med finaler kl. 16.00.

carl august trap Om DM i rugby for børn og unge:
Danmarksmesterskabet i rugby for børn og ungdomshold afholdes hvert år af Dansk Rugby Union. Holdene er inddelt efter alder: Spillere under 8 år (U8), U10, U12, U14, U16 og U18. Mesterskabet afgøres over 6 lørdage fra april til oktober. To runder i klubber vest for og fire runder i klubber øst for Storebælt. Efter hver runde kåres vinderne. De samlede Danmarksmestre for årgangene kåres på sidste spilledag.

lonely planet new york

enlig forsørger su Fra sidste års DM-runde i Erritsø for børn og unge. Foto: Paul Erik Jensen / Erritsø GIF Rugby.

elliott palle petersen Læs mere om Erritsø GIF Rugby her: mark og wedell og kort kastrup lufthavn

campo dei fiori Med venlig hilsen, Erritsø GIF Rugby

herning centret udsalg samsung driver download Jan ”Bubsi” Nielsen, ungdomsansvarlig, mobil 22150634, hvornår startede jul i tivoli

tillykke med eksamen