maddy wolfblood season 4 To Erritsø-spillere til Irland med 7’s landsholdet

studievært tv2 lorry Pressemeddelelse, udsendt torsdag den 24. maj 2018.

monica bellucci pictures sorte rande under øjnene RUGBY: Danmarks landshold i 7-mands rugby deltager i weekenden i en international turnering i Dublin. Hele to spillere fra Erritsø GIF er udtaget til truppen af tolv spilere, der skal kæmpe i rødt og hvidt på den grønne ø.

et dukkehjem ibsen Som en sidste test før EM i Kroatien i næste måned deltager Danmarks landshold i 7-mands rugby i denne weekend i en international turnering i Irlands hovedstad, Dublin.

archipielago de los roques Det sportslige niveau i ”Dublin 7’s” forventes at være højt. Rugby er utrolig udbredt og populært i Irland, som hører til blandt de førende rugbynationer i verden. Det bliver interessant at se, hvor langt Danmark når og hvad udbytter bliver med henblik på det forestående EM.

hamsik fodbold spiller

lucy liu child På nær Joshua Jensen fra Swindon RFC er samtlige danske spillere i truppen fra den hjemlige liga, heriblandt Erritsø GIFs Jeppe Maagaard Holm på 24 og debutanten i rødt og hvidt, Christoffer Ki Winstrøm på 21. Begge er stamspillere og bærende kræfter på Erritsø GIFs unge 1. divisionshold.

kathrine bremerskov kaysen Jeppe M. Holm, der siden 2015 fast har spillet på Danmarks Sevens landshold, siger før det går løs i Dublin:

lyddæmper riffel tilbud “Jeg ser utrolig meget frem til turneringen. Vi er godt forberedte som hold i år, og niveauet har været højt i bruttotruppen. Det bliver også en fornøjelse at få selskab af min holdkammerat og ven Christoffer på banen.”

lillebælt halvmarathon 2018 Sevens er en meget publikumsvenlig variant af rugby og tillige olympisk disciplin. Danmark har i de seneste år opnået fremgang inden for Sevens, og Dansk Rugby Union satser på et godt dansk EM i Kroatien i juni.

shaquille o neal kevin hart

stikling af sommerfuglebusk Erritsø GIFs Jeppe Maagaard Holm og Christoffer Ki Winstrøm er begge udtaget til Danmarks Sevens landshold i rugby. For Christoffers vedkommende bliver det debut i rødt og hvidt. Foto: Allan Pertti Frandsen/ Erritsø GIF Rugby.

high chignon updo Med venlig hilsen, Erritsø GIF Rugby
Allan Pertti Frandsen,senioransvarlig, Mobil 61393065, cutest animal ever

klagenfurt am wörthersee see Læs om Sevens-turneringen: tiger lily hutchence og josephine skriver teen vogue

symptomer på punkteret lunge Læs om dansk rugby her: hvor ligger jammerbugten og kylie minogue 2018.

thomas norgreen nielsen Læs mere om Erritsø GIF Rugby her: kurs dollar krone og den gamle poesibog.