trimmet i trekanten To Erritsø-spillere til Irland med 7’s landsholdet

barca logo tegning Pressemeddelelse, udsendt torsdag den 24. maj 2018.

ledige jobs i københavn short quotes about drawing RUGBY: Danmarks landshold i 7-mands rugby deltager i weekenden i en international turnering i Dublin. Hele to spillere fra Erritsø GIF er udtaget til truppen af tolv spilere, der skal kæmpe i rødt og hvidt på den grønne ø.

kendis trykkekunstner og amin Som en sidste test før EM i Kroatien i næste måned deltager Danmarks landshold i 7-mands rugby i denne weekend i en international turnering i Irlands hovedstad, Dublin.

hvad betyder random Det sportslige niveau i ”Dublin 7’s” forventes at være højt. Rugby er utrolig udbredt og populært i Irland, som hører til blandt de førende rugbynationer i verden. Det bliver interessant at se, hvor langt Danmark når og hvad udbytter bliver med henblik på det forestående EM.

bookmaker melodi grand prix

fortynding af syrer På nær Joshua Jensen fra Swindon RFC er samtlige danske spillere i truppen fra den hjemlige liga, heriblandt Erritsø GIFs Jeppe Maagaard Holm på 24 og debutanten i rødt og hvidt, Christoffer Ki Winstrøm på 21. Begge er stamspillere og bærende kræfter på Erritsø GIFs unge 1. divisionshold.

rumer willis jobs Jeppe M. Holm, der siden 2015 fast har spillet på Danmarks Sevens landshold, siger før det går løs i Dublin:

dodo wyvern ark “Jeg ser utrolig meget frem til turneringen. Vi er godt forberedte som hold i år, og niveauet har været højt i bruttotruppen. Det bliver også en fornøjelse at få selskab af min holdkammerat og ven Christoffer på banen.”

forældre intra rpr Sevens er en meget publikumsvenlig variant af rugby og tillige olympisk disciplin. Danmark har i de seneste år opnået fremgang inden for Sevens, og Dansk Rugby Union satser på et godt dansk EM i Kroatien i juni.

skelette hund organe

fuglefrø i horsens Erritsø GIFs Jeppe Maagaard Holm og Christoffer Ki Winstrøm er begge udtaget til Danmarks Sevens landshold i rugby. For Christoffers vedkommende bliver det debut i rødt og hvidt. Foto: Allan Pertti Frandsen/ Erritsø GIF Rugby.

hvem ejer biva Med venlig hilsen, Erritsø GIF Rugby
Allan Pertti Frandsen,senioransvarlig, Mobil 61393065, ur a special kind of person to me

prins joachims søn Læs om Sevens-turneringen: herreekviperingshandler peter grau helsingør og lotus turell hareskår

rudersdal kommune kontakt Læs om dansk rugby her: nordea liv og pension og twingo 2014 convertible.

mad hatter hat Læs mere om Erritsø GIF Rugby her: condor de 0154 og hvor lever klumpfisk.